Profesionalna uporaba > Šamotne krušne peči

Pri šamotnih krušnih oz. pica pečeh gresta tradicionalen izgled in izvrstna sposobnost akumuliranja toplote z roko v roki. Na voljo imate tri oblike, ki zlahka zadovoljijo potrebe vašega prostora. Segrevate jih lahko na drva ali v kombinaciji s posebnim gorilnikom na plin. Podstavek na katerega je posamezni model postavljen olajša postavitev in omogoča tudi kasnejšo prestavitev peči, če se za to pojavi potreba. Osnovni model ima zaključni sloj iz kovine, ki ga lahko nato po želji obdelate z oblogami, ki najbolj ustrezajo videzu vaše picerije ali gostilne.


Kontaktirajte nas za ponudbo! Poiščite nas na Facebooku! Pošljite nam sporočilo!

Forni Ceky - kvadratna peč

Pravokotni model-->več

Kvadratne krušne peči se lahko obdelajo na vsaki izpostavljeni strani z izbiro iz širokega spektra možnosti končnih oblog.

Forni Ceky - okrogla peč

Okrogli model-->več

Za najboljši izkoristek razpoložljivega prostora v vaši restavraciji. Zaobljena oblika se lahko postavi v kot, odprtina pa se obrne v najprimernejšo smer.

Forni Ceky - peterokotna peč

Peterokotni model-->več

Ohranja vsestranskost okroglega modela peči, vključno z možnostjo, da se namesti v kotni položaj, s to prednostjo, da se lahko obdela z vseh strani s klasičnimi oblogami.