Domača uporaba > Sestavljene krušne peči

Za vse, ki se ne želite ubadati s samo izgradnjo ampak si želite, da vam peč pripeljemo že dokončano na vaš vrt ali teraso. Tako se boste lahko takoj preizkusili v posebnih gurmanskih užitkih, ki vam jih nudi le krušna peč.


Kontaktirajte nas za ponudbo! Poiščite nas na Facebooku! Pošljite nam sporočilo!

FornoBravo Primavera

Primavera-->več

Primavera peč združuje preprostost in priročnost grila z izkušnjo pravega kuhanja v krušni peči. Na voljo je v dveh velikostih: 60cm in 70cm notranjega premera. Vse, kar potrebujete za začetek, razen lesa.

Alfa Cupola

Cupola-->več

Peč, ki združuje tradicionalni izgled pica peči z uporabnostjo lažjih, prevoznih peči. Na spodnji polici lahko shranjujete drva ali posodo za priročnejšo uporabo.

ALFA REFRATTARI Pizza e brace

Pizza e brace-->več

Peč pri kateri se vratca odpirajo navzdol in tako nudijo priročno površino, ki omogoča lažje vstavljanje posode ali žara za vse navdušence priprave mesnih jedi.

ALFA REFRATTARI 5minuti

5 minuti-->več

Je kompaktna, lahka in moderne oblike. Lahko jo premikate in tako uporabljate v vseh letnih časih. Na voljo je v bakreni, bordo rdeči in oranžni barvi.

ALFA REFRATTARI Ciao

Ciao-->več

Mobilna peč moderne oblike pripravljena, da jo postavite kjer želite, na vašem vrtu ali terasi, zahvaljujoč dvema velikima kolesoma in teži le 90kg.

ALFA REFRATTARI 2 pizze

2 pizze-->več

Peč s priročnim stojalom za orodje (opcijsko) ob strani ter poličko za ohranjanje toplote jedi vam nudi vse kar potrebujete za uspešno vrtno zabavo.

ALFA REFRATTARI 4 pizze

4 pizze-->več

Peč primerna za tiste, ki radi gostijo več ljudi naenkrat. Večja kuhalna površina omogoča pripravo večih jedi naenkrat. Prav tako so dodane odlagalne površine ob strani za priročnejšo uporabo.

ALFA REFRATTARI Allegro

Allegro-->več

Večja peč zaobljene oblike s stranskima odlagalnima površinama, ki ju lahko poklopimo, ko nista v uporabi.